Waar talent tot zijn recht komt

 

Praktijk Fijn Talent

  

 

Fijn Talent helpt kinderen van 2,5 t/m 12 jaar in hun uitdagingen bij (vermoedelijke) hoogbegaafdheid. Samen met kind, ouders en school laat Fijn Talent het kind goed tot zijn recht komen; "Het talent een Fijn Talent te laten zijn".

In mijn praktijkruimte en op scholen begeleid ik kinderen en bied ik individuele coachingtrajecten aan waarbij in bijeenkomsten van een uur per keer gewerkt wordt aan uitdagingen waar hoogbegaafden vaak mee te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan faalangst, motivatiegebrek, onderpresteren enz.

Ik maak gebruik van verschillende methodes en interventietechnieken zoals. Mindset training, kidsskills, Talent-Vaardig, coachingskaartjes, kwaliteitskaarten, mindmaps tekenen etc. We werken aan de hand van een begeleidingsplan samen naar een oplossing door middel van gesprekstechnieken, oefeningen, spellen en andere materialen.

Het begeleidingsplan wordt op uw kind toegespitst. Samen kijken we naar wat het kind prettig vindt en wat er bij het kind past en belangrijk is om te oefenen.  

Coaching  

 

 

 

"Het talent een Fijn Talent te laten zijn".