Waar talent tot zijn recht komt

 

 Tarieven:

Het begeleidingstraject wordt altijd toegespitst op de behoefte van uw kind en de hulpvraag die jullie samen hebben. Na het intakegesprek stuur ik altijd een voorstel met meerdere opties. Zo kunt u zelf kiezen welke begeleiding uw voorkeur heeft. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de algemene kosten.

intake/kennismakingsgesprek * 

€ 75,-

coaching in de praktijk       

€ 75,- per uur

huisbezoek

€  90,-   per uur   

observatie in de klas + verslaglegging en advies

€  200,-  twee uur  

schoolbezoek

€  90,-   per uur    

telefonisch advies

€  35,-  per half uur     

peuterplusklas

€ 25,-     per keer

mindset-training (7x  in groepje van 4 kinderen)

€ 425,-

training Kracht in jezelf (10x)

€ 700,-

verrijkingsmap Zie mijn fijne talent

verschillende trajecten mogelijk

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten.

­­­­­­­­­­­­­­­*Bij deelname aan vervolg coaching of een individueel begeleidingstraject wordt het bedrag van het kennismakingsgesprek niet in rekening gebracht.

Vergoedingen

Sommige verzekeraars vergoeden kindercoach sessies vanuit de aanvullende verzekering.  Ik adviseer u om bij uw eigen verzekeraar na te gaan wat de mogelijkheden zijn. 

Ondersteunende begeleiding kan altijd vergoed worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg, hulp of begeleiding kunt inkopen. U bepaalt zelf wie, wanneer en welke zorg, hulp of begeleiding u wilt ontvangen. Het recht op persoonsgebonden budget is vastgelegd in de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). U kunt het aanvragen bij het zorgkantoor. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de belangenvereniging Per Saldo, zie www.pgb.nl.

Soms zijn scholen ook bereid om een bij te dragen in de kosten, wanneer school de hulpvraag deelt.

Als u niet voor vergoeding in aanmerking komt, kunt u de kosten opvoeren bij uw belastingaangifte onder het kopje buitengewone uitgaven.

Facturen worden maandelijks verstuurd. De betalingstermijn is twee weken. Wanneer een afspraak korter dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt deze voor 50% in rekening gebracht.

IBAN: NL26RABO0178947903

KVK:64864480

BTW nummer:NL183892501B01